Hapësira të gjelbërta

Parqet janë një mënyrë e shkëlqyer për të eksploruar anën e gjelbër të Tiranës. Relaksohuni në natyrë, shijoni ajrin e pastër ose bëni disa sporte në natyrë. Apo ndoshta dëshironi të bëni një udhëtim ditor në zonat e afërta të natyrës? Mësoni më shumë për parqet dhe zonat e natyrës.